הסלט מוגש עם כדורי מוצרלה קטנים ועגבניות שרי. זוהי גרסה "משוכללת" יותר של סלט הקפרזה הקלאסי בתוספת פסטה בצורת ברגים - פוזילי. את מרכיבי הסלט הזה יש לערבב בסמוך לאכילתו, כדי שהעגבניות לא יתעייפו וייאבדו מטריותן.
ציון גולשים:
(25 מדרגים)
חומרים (4 מנות)
500 גרם פסטה קצרה
1 כוס עגבניות שרי אדומות קטנות, חצויות לחצי
1 כוס עגבניות שרי צהובות, חצויות לחצי
גביע בייבי כדורי מוצרלה
עלים מצרור בזיליקום טרי, קצוצים גס
לרוטב:
3 כפות חומץ בלסמי
6 כפות שמן זית
1/4 כפית סוכר
קורט מלח
אופן ההכנה
בקערית מערבבים היטב את מרכיבי הרוטב: חומץ, שמן, מלח וסוכר.
מבשלים ומצננים את הפסטה על פי ההוראות לעיל.
בקערה גדולה מערבבים יחד את כל מרכיבי הסלט.
רגע לפני ההגשה: שופכים את הרוטב על הסלט, מערבבים קלות ומגישים.