אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
פסטה
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
קנלוני ברי ואספרגוס
/ גיא בן אשר, "גאיה - בית של אוכל"
מנה צמחונית נפלאה.
ציון גולשים:
(4 מדרגים)
חומרים
חבילת קנלוני
250 גרם ריקוטה
250 גרם מסקרפונה
צרור אספרגוס
200 גרם ברי
1 מכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
חבילת (300 גרם) מוצרלה מגוררת
50 גרם חמאה
שק זילוף
אופן ההכנה
מרתיחים סיר מים, מבשלים את הקנלוני 2 דקות, מסננים ומניחים בצד.
חותכים את האספרגוס לחתיכות קטנות, מטגנים קלות בחמאה.
מערבבים את כל הגבינות, ומוסיפים את האספרגוס. מוסיפים מלח, פלפל ומתקנים את התיבול לפי הטעם.
מעבירים את הבלילה לשק זילוף , ממלאים את הקנלוני, מסדרים על מגש.
מוזגים את השמנת, מכסים בגבינת מוצרלה, ואופים רבע שעה בטמפ' של 180 מעלות.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©