צולים את המשמשים עם הסוכר החום והווניל כ-5 דקות בתנור שחומם ל-180 מעלות. מניחים להתקרר.
מקציפים את כל המרכיבים במהירות נמוכה עד שהתערובת מסמיכה קלות. מגבירים את המהירות ומקציפים עד לקבלת קרם יציב. שומרים במקרר עד להגשה.
מורחים את דפי הפילו בחמאה, ומניחים אותם אחד על השני. חותכים משולשים באורך 10 ס"מ. אופים כ-10 דקות בתנור שחומם ל-180 מעלות.
הרכבה: מניחים כמה משמשים צלויים בכוס הגשה, שמים מעל 2 כפות מקרם המסקרפונה. מניחים עוד כמה משמשים ומעט מהקרם. נועצים 2 משולשים של פילו בקרם, ומעטרים במעט פיסטוקים קלויים.