אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
עוף
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
קוביות חזה עוף ברוטב טריאקי וחרדל
/ אלומה בליליוס
ציון גולשים:
(20 מדרגים)
חומרים (4 מנות)
4 נתחי חזה עוף (200-250 גרם ליחידה) נקיים מעור וגידים, חתוכים לקוביות של 3X3 ס"מ
למשרה:
4 כפות יין לבן
1 כף חרדל דיז'ון חלק
1 כף חרדל דיז'ון גרגרים
2 כפות סויה אמיתית
2 ס"מ שורש ג'ינג'ר קצוץ דק
6 שיני שום קצוצות דק
5 כפות רוטב טריאקי מתוצרת חוץ ללא חומרים משמרים
1 כפית שבבי צ'ילי יבשים או צ'ילי אדום טרי פרוס לפרוסות דקות
2 כפות שמן קנולה
1.5 כפיות שמן שומשום כהה
אופן ההכנה
מערבבים את כל מרכיבי המשרה בקערה, למעט שמן השומשום. מוסיפים את העוף ומשרים למשך חצי שעה.
מחממים מחבת כבדה ומוסיפים כרבע מכמות העוף והמרינדה.
מקפיצים 4-7 דקות, עד שהרוטב מתחיל להיות מבריק. מוציאים את העוף לצלחת וחוזרים על הפעולה עם כל הכמות.
מגישים עם אורז לבן או נודלס.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©