אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
עוף
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
עוף בקארי עם תפוחי אדמה
/ דודי כליפא
ציון גולשים:
(10 מדרגים)
חומרים (4 מנות)
12 פולקעס נקיות ושבורות/מנוסרות
1 בצל גדול קצוץ (אפשר להוסיף עוד אחד חתוך לרבעים)
4 תפוחי אדמה גדולים, קלופים ופרוסים לפרוסות עבות
4 כפות עמוסות אבקת קארי הודי
1 כפית (או יותר) פלפל שאטה טחון (לא חובה)
מלח ופלפל
אופן ההכנה
מערבבים את הקארי עם פלפל השאטה הטחון ומצפים בתערובת את פרוסות תפוחי האדמה.
מחממים שמן בסיר רחב ומטגנים את תפוחי האדמה המצופים משני הצדדים עד להשחמה. מוציאים מהסיר ושמים בצד.
באותו הסיר מטגנים את הבצל הקצוץ להשחמה.
מוסיפים את העוף לסיר ומטגנים מכל הצדדים עד להשחמה.
מחזירים את תפוחי האדמה לסיר.
זה הזמן להוסיף את רבעי הבצל ורסק העגבניות לתבשיל אם בחרתם להוסיפם.
מוסיפים 3 כוסות מים רותחים ומביאים לרתיחה.
מתבלים במלח ופלפל, מכסים את הסיר ומנמיכים את האש לשעה וחצי. מומלץ לאכול לצד אורז לבן.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©