אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
תבשילים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
פאייה צמחונית
/ רפי אהרונוביץ'
תבשיל פאייה עם שלל ירקות
ציון גולשים:
(22 מדרגים)
חומרים (6 מנות)
1/2 כוס שמן זית
12 קישואים או זוקיני, חתוכים לקוביות
2 שורשי סלרי קלוף וחתוך לקוביות
1 שורש פטרוזיליה קלוף וחתוך לקוביות
3 גזרים קלופים וחתוכים לקוביות
סלסלת פטריות יער, חתוכות גס
סלסלת פטריות פורטבלו, חתוכות גס
שקית פטריות פורצ'יני יבשות, מושרות במים פושרים וקצוצות דק
2 כוסות אורז עגול
6-7 שיני שום קצוצות
1 בצל סגול ו-1 בצל רגיל, קצוצים דק
3 כוסות ציר ירקות, מים רותחים או ציר עוף
מלח ופלפל
8-9 ארטישוקים קלויים ושרויים בשמן זית
אופן ההכנה
מחממים את שמן הזית במחבת. מוסיפים בצל ושום, את השורשים והירקות.
אחרי מספר דקות מוסיפים את הפטריות. מתבלים ומטגנים כ-6-7 דקות.
מוסיפים את האורז ובוחשים מספר דקות עד שהוא סופג את השמן. מוסיפים את הציר, מבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות מכוסה.
כשמוכן, ניתן להניח מלמעלה הארטישוקים הקצוצים. אולי זה לא כ"כ ספרדי, אבל אנחנו גירדנו פרמזן על הכל לפני ההגשה, מה שהוסיף מאוד לטעם.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©