משמנים קלות את התירס, ממליחים ומפלפלים. צולים על הגריל עד שמשחים.
מערבבים את רכיבי הגוואקמולי.
מערבבים את רכיבי הסלסה.
משמנים קלות את הקבבים וצולים עד לדרגת העשייה רצוייה.
מעבירים את התירס לקרש חיתוך ומפרידים בעזרת סכין את הגרעינים.
מניחים את הטורטיות על הגריל לכמה שניות מכל צד. מעבירים לצלחת הגשה. מורחים על כל טורטייה כפית מיונז, ומעל מניחים 2 כפות גדושות גוואקמולי. מפזרים בנדיבות את התירס הקלוי ומעליו מניחים את הקבבים. מתבלים כל קבב בכף סלסה עגבניות ומגישים מייד.