אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
צמחוני
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
קציצות תרד ושקדים
/ דפנה שני
קציצות טעימות עשויות מתרד, גבינת חלומי ושקדים
ציון גולשים:
(5 מדרגים)
חומרים (6 מנות)
5 כפות שמן זית
900 גרם עלי תרד, שטופים (אפשר גם קפוא, מופשר)
מלח
מעט אגוז מוסקט טחון
פלפל לבן
3 ביצים
150 גרם גבינת חלומי, מרוסקת
100 גרם שקדים, פרוסים (או פיסטוקים קצוצים גס)
5 כפות זרעי פשתן טחונים או פירורי לחם
שמן זית לטיגון
אופן ההכנה
מחממים את השמן בסיר גדול. מוסיפים את התרד והתבלינים ומבשלים עד שעלי התרד מתרככים. מסירים מהאש ומצננים מעט. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב.
במחבת רחבה מחממים מעט שמן זית. מניחים במחבת כפות מהתערובת. מטגנים את הקציצות עד שהן מזהיבות משני הצדדים.
אפשר להכין מראש ולפני ההגשה לחמם בתנור.
בפסח אפשר להחליף את פירורי הלחם בקמח מצה.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©