אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
פירות ים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
"קוקטייל" לובסטר
/ איל לביא
ציון גולשים:
(48 מדרגים)
חומרים (6 מנות)
בשר לובסטר
לרוטב:
5 כפות מיונז משובח או איולי, עדיף תוצרת בית
קורט קארי צהוב
שן שום כתושה
קורט קינמון
6 זרעי כוסברה כתושים
2 תרמילי הל שבורים וכתושים
קורט זרעי כמון טחונים
קורט זרעי שומר טחונים
4-5 חוטי זעפרן
1 כף חמאה
1/4 כוס שמנת מתוקה
1 כף שמן זית
מלח ופלפל לבן לפי הטעם
לקוקטייל פירות:
1/3 כוס פרוסות אננס (עדיף טרי) חתוכות לקוביות קטנות
1/3 כוס מלון חתוך לקוביות קטנות
1/3 כוס אפרסמון מקולף, חתוך לקוביות קטנות
1/2 כוס אגס, מקולף וחתוך לקוביות קטנות
1 מקל סלרי אמריקאי חתוך לקוביות קטנות
1/3 כוס של פלפלים (אדומים וצהובים) חתוכים לקוביות קטנות
קורט צ'ילי יבש וגרוס או 3-4 טיפות טבסקו
1 כפית עלי טרגון טריים קצוצים
לקישוט:
3 פסיפלורות ומעט עלי סלרי
אופן ההכנה
ממיסים את החמאה ושמן הזית במחבת ומטגנים קלות את כל התבלינים.
מוסיפים את השמנת המתוקה ומביאים לרתיחה. מצמצמים עד שמתקבל רוטב סמיך, מקררים ומערבבים לתוך המיונז או האיולי. מתבלים במלח ופלפל.
מערבבים את הפירות והצ'ילי בקערה.
מפרקים את בשר הלובסטר לחתיכות בינוניות ומוסיפים לפירות.
מוסיפים 5 כפות מרוטב האיולי ומערבבים בעדינות. מגישים בקערות אישיות או בכוסות.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©