אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

בשר
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
 

  עוף בטריאקי / שי-לי ליפא

ציון גולשים:  (10 מדרגים)
חומרים (6 מנות)
1 ק"ג פרגיות (ירכי עוף ללא עצם) טריות חתוכות לנתחים בגודל 3 ס"מ
לרוטב:
1/4 כוס מירין
1/4 כוס רוטב סויה
2 כפות סאקה או יין לבן יבש
1 כף סוכר חום כהה
1 כף שמן קנולה
1 כפית שמן שומשום קלוי
2 כפיות ג'ינג'ר מגורר דק
להגשה:
פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
  1. מערבבים היטב את חומרי הרוטב בקערה, עד שהסוכר נמס. מוסיפים את נתחי העוף ומערבבים. משרים כחצי שעה מחוץ למקרר.
  2. מחממים מחבת טפלון גדולה על להבה בינונית (אין צורך לשמן), מוסיפים את נתחי העוף ללא הנוזלים (את הנוזלים שומרים) ומקפיצים כ-2 דקות, עד שהעוף משנה את צבעו.
  3. יוצקים את הנוזלים על העוף ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה בינונית 5-4 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם, עד שהעוף מוכן. מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומגישים.

 

דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©