ynet - בוריקיטס ממלאווח - אוכל
 
אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

מאפים מלוחים
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
תגובה למתכוןתגובה למתכון
 

  בוריקיטס ממלאווח / איילת בן-יוסף

מלאווח ממולא הוא ארוחה מהירה להפליא, את המילוי אתם יכולים להחליף בכל דבר אחר שאתם אוהבים - הנה רק אופציה אחת.

קרדיט: צילום: איילת בן יוסף
ציון גולשים:  (692 מדרגים)
חומרים (4 מנות)
4 עלי מלאווח
4 ביצים קשות
1 חבילה גבינה מלוחה "חמד"
100 גרם גבינה צהובה מגוררת
קטשופ וחרדל, ממרח זיתים, פסטו או כל ממרח אחר שאוהבים
אופן ההכנה
  1. מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס).
  2. חוצים את הביצים לשנים ומוציאים את המלאווח מהפריזר - שיפשיר 2-3 דקות בחוץ.
  3. נוטלים עלה מלאווח ועל חצי עלה מורחים את הממרח האהוב עליכם. מעליו מסדרים שכבה של גבינה מלוחה, ביצה קשה ולבסוף מעט גבינה צהובה. מקפלים את חצי המלאווח הנותר - כך שמתקבל כיסון-ענק. מהדקים היטב את הקצוות. כך עושים לכל המלאווחים.
  4. מכניסים לתנור ל-20 דקות, או עד שהמאפה שחום ותפוח. מוציאים מהתנור וטורפים בזריזות.


דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
 
 תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות

חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©