פורסים את החצילים לפרוסות בעובי של ס"מ וכל פרוסה חותכים שוב לשתי פרוסות - אבל לא עד הסוף, כך שנוצר מעיין סנדוויץ' סגור בצד אחד.
בקערה מערבבים את הגבינות עם הרוזמרין, טועמים, מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים ביצה אחת.
עכשיו ממלאים כל "סנדוויץ" חציל בכף ממלית הגבינות - מורחים היטב בפנים ומוודאים שאין יותר מדי מלית והיא לא נוזלת מהצדדים.
במחבת מחממים שמן בערך בגובה של חצי ס"מ. מכינים שתי קעריות - אחת עם ביצה טרופה והשניה עם קמח או פירורי לחם. טובלים כל "סנדוויץ" בביצה, מקמחים משני הצדדים ושולחים למחבת. מטגנים משני הצדדים עד שמזהיב - ומגישים מיד עם רוטב פלפלים קלויים (מתכון בקישור מצד ימין).