אפשר להשיג עשב לימון מיובש בחנויות הטבע והמזרח הרחוק. בשוק הכרמל מוכרים אותו טרי.
ציון גולשים:
(7 מדרגים)
חומרים (4 מנות)
1/4 כוס עשב לימון מיובש ( או 3 גבעולים טרי)
2 כפות דבש
2 כפות עלי תה ירוק
4 1/4 כוסות מים
אופן ההכנה
אם משתמשים בגבעולי עשב לימון טריים, מורידים את העלים הקשים החיצוניים מ-2 גבעולים וקוצצים את השאר. שמים את עשב הלימון בסיר קטן עם הדבש ומביאים לרתיחה. שמים עלי תה ירוק בכד חסין חום ויוצקים עליהם את תערובת עשב הלימון והדבש. מעמידים בצד 3-2 דקות ומסננים. אם משתמשים בגבעולי עשב לימון טרי, חותכים את הגבעול שנותר לשניים ומעמידים בכד. מקררים ומגישים על קרח עם עשר לימון בכל כוס לקישוט.