ynet - קוקטייל אבוקדו ובננה ברוטב פרג - אוכל
 
אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

סלטים
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
תגובה למתכוןתגובה למתכון
 

  קוקטייל אבוקדו ובננה ברוטב פרג / פיליס גלזר

מתכון חמוץ-מתוק מושלם לאירוח אותו מומלץ להגיש בכוסות קוקטייל כמתאבן. דרך אגב, אם יש לכם הסתייגות מהשילוב בין אבוקדו לבננה, אתם בהחלט יכולים לוותר על האחרונה ולהגיש את הקוקטיל הקטן הזה על מצע של עלי בייבי גרינז

ציון גולשים:  (5 מדרגים)
חומרים (4 מנות)
3 אבוקדו בשלים, מקולפים וחתוכים לקוביות
2 בננות בשלות אך מוצקות, חצויות ופרוסות
לרוטב:
2 כפות דבש
1/4 כוס שמן
2.5 כפות חומץ בן יין לבן
1/2 בצל ירוק קטן קצוץ דק
1/4 כפית חרדל דיז'ון
מלח לפי הטעם
1 כפית פרג שלם
אופן ההכנה
מכניסים 4 כוסות קוקטיל לצינון במקפיא ומכינים את הרוטב. בבלנדר (או בקערה קטנה בעזרת מטרפת יד) טורפים את כל החומרים ביחד חוץ מהפרג, עד לקבלת מרקם אחיד. בוחשים פנימה את הפרג. מערבבים את קוביות האבוקדו והבננה הפרוסה יחד. יוצקים מעל את הרוטב ומחלקים בין כוסות הקוקטיל הצוננות. מגישים מיד או מכסים היטב בניילון נצמד ומקררים.


דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©