שומרים כף תותי יער בצד לעיטור המנות ואת שאר הפירות מועכים במיקסר ומעבירים את התערובת דרך מסננת לקבלת רוטב עדין.
בעזרת מערבל מקציפים כדקה את היוגורט עם הדבש ותמצית הוניל, עד שמתקבלת תערובת אוורירית ואחידה. מעבירים לגביעים אישיים, מוזגים מעל כל גביע כף רוטב תותי יער ומעטרים בתותים ששמרנו בצד.
טיפ: במקום יוגורט אפשר להשתמש במתכון בגבינה בטעם וניל (כמו סקי), אך אם זו הבחירה שלכם, ותרו על תמצית הווניל והדבש. אפשר גם לפזר כפית גרנולה או מוזלי בתחתית כל גביע.