אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
סלטים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
מתכונים
"כבד קצוץ" צמחוני
סלט חסה וקרמבולה
שעועית בפטריות
מגדל ירקות וגבינה
/ טובה ארן, מתוך הספר "ירקות ירקות ירקות"
כל יופיו של "המגדל" הוא בהשתקפותו מתוך קערת זכוכית שקופה וגבוהה.
ציון גולשים:
(138 מדרגים)
חומרים
צרור עלים ירוקים כגון: רוקט, סלק צעיר, ריחן וכו'
2-1 עגבניות קשות ובשלות פרוסות
20-15 זיתים שחורים מגולענים
15-20 כדורי לבנה או כדורי מוצרלה קטנים
2-1 בצלים סגולים פרוסים
3-2 מלפפונים טריים (לא קלופים) פרוסים
15-20 עגבניות שרי
2-3 ביצים קשות חתוכות לרבעים
מלח ופלפל שחור לטעם
לרוטב:
1/3 כוס שמן זית
2-1 כפות חומץ בלסמי
1/4 כוס מיץ לימון
1/4 כפית סוכר
מלח לטעם
לקישוט:
עלי ריחן
אופן ההכנה
מסדרים את הירקות, הזיתים וכדורי הגבינה שכבות-שכבות (את הירקות הפרוסים מסדרים בצורת רעפים – רצוי לפי סדר המצרכים – כך שיתקבל משחק צבעים יפה).
בין השכבות מפזרים מעט מאוד מלח ופלפל ומטפטפים מעט מן הרוטב. מקשטים ברבעי ביצים קשות ועלי ריחן.
הכנת הרוטב:
שמים את כל המצרכים בתוך צנצנת הנסגרת היטב ומנערים היטב, או טורפים בקערית במטרפת יד קטנה.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©