עוגיות סוכר חום חום וקינמן של LU או עוגיות שוקולד כהות מסוג אחר)
100 גרם חמאה רכה חתוכה לקוביות
1/2 כפית קליפת תפוז מגוררת
1 כף סוכר
אופן ההכנה
מחממים את התנור ל 100 מעלות צלזיוס.
טוחנים את חומרי הבסיס במעבד מזון, מרפדים בגרגרים הלחים שנוצרו תחתית של תבנית קפיצית יבשה (מס' 26) ומהדקים היטב (לא משמנים את התבנית לפני ההכנה).
מפרידים את הביצים. מקציפים את החלבונים ב-2 כפות מכמות הסוכר. במעבד מזון שמים את החלמונים, הגבינה, שארית הסוכר והקורנפלור ומעבדים לתערובת חלקה.
מערבבים את תערובת הגבינה במהירות אך בעדינות ב-1/3 מכמות הקצף. עכשיו התערובת אוורירית יותר וקל לקפל לתוכה את שאר הקצף. צריך לקפל במהירות ולא להתפתות לערבב, כי כך מאבדים את אווריריות הקצף. מקפלים תוך כדי ציור הספרה 8 באלכסונים גדולים לכל הצדדים עד שנעלמים גושי הקצף הלבנים.
יוצקים את התערובת על ריפוד הביסקוויטים המהודקים. אופים 3 שעות. לא מקצרים את הזמן על ידי הגברת החום, כל הפטנט בעוגה הזאת הוא לעשות זאת כך בלבד. מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בתנור עד שהיא מתקררת לגמרי, לפחות 4 שעות. מכסים ומאחסנים במקרר. אפשר לערבב שקית סוכר וניל ב-2 גביעי חמוצה, למרוח על העוגה מיד לאחר האפייה ולהחזיר את העוגה לתנור למשך כל תהליך ההתקררות.