אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
עוף
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
נתחי פרגיות ברוטב חריף מתקתק
/ ישי רדזינר
ציון גולשים:
(61 מדרגים)
חומרים
6 כרעיים ללא עצם
3 בצלים קצוצים
25 פטריות שמפיניון
1/2 כוס סוכר
1 כף מחוקה צ'ילי
2 כפות מחוקות אבקת מרק
לפי הטעם רוטב סויה
1/4 כוס מים
אופן ההכנה
מחממים מחבת טפלון כבדה על אש גבוהה. מניחים את הכרעיים במחבת, כשהעור פונה כלפי מטה ומטגנים אותן מעט עד שצבען משתנה ללבן.
מוציאים את הכנפיים מהמחבת, מסירים את העור וחותכים לנתחים . במחבת, מאדים את הבצלים הקצוצים במעט שמןעד שהם הופכים שקופים.
מוסיפים את הפטריות ונתחי הפרגיות, מכסים ומבשלים עד שהפטריות הופכות כהות.
מערבבים את הסוכר, המים, הצ'ילי, אבקת המרק והסויה וממשיכים לאדות עד שנוצר רוטב סירופי.
* מגישים על מצע של אורז לבן.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©