טורפים בקערה את כל חומרי המשרה. מניחים את נתחי הפרגיות בכלי מתאים, יוצקים את המשרה, מערבבים היטב ומכסים. מכניסים למקרר ומשאירים לפחות 12 שעות (עדיף יום שלם).
מכינים 3 קעריות. בראשונה, שמים את הקמח והקורנפלור, בשניה את הביצים הטרופות, ובשלישית את קמח התירס, פירורי הלחם ופירורי הקורנפלקס.
טובלים כל נתח פרגית בקערה עם הקמח והקורנפלור, אחר כך בקערה עם ביצים ולבסוף בקערה עם פירורי הלחם, קמח התירס והקורנפלקס. מהדקים היטב את ציפוי הקורנפלקס לכל נתח פרגית.
מחזירים את נתחי הפרגית המצופים למקרר למשך שעה לפחות (על מנת שהציפוי יתקשה.
מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר מתאים. מטגנים את נתחי הפרגיות עד להזהבה. מניחים אותן בכלי חסין חום שרופד בנייר סופג.
נפטרים מהנייר הסופג ומעבירים את הכלי לתנור שחומם מראש לחום של-200 מעלות, להשלמת בישול של 5 דקות. מגישים מיד.