אפשר להשתמש ברביולי בשר קנויים, וגם בקרפעלך ממולאים בשר.
|
|
|
ציון גולשים: | | (26 מדרגים) |
|
|
| חומרים (6 מנות) | |
|
|
2 כפות שמן קנולה |
3 בצלים קטנים, פרוסים לאורכם לשש פרוסות |
75 גרם רסק עגבניות |
2 לימונים סחוטים |
1 כוס ציר עוף |
4 שיני שום חצויות |
5 גרגירי פלפל אנגלי |
3 עלי דפנה |
1 ק"ג דלעת חתוכה לקוביות של שני ס"מ |
3 כפות סוכר |
מלח |
פלפל שחור גרוס |
36 יחידות רביולי טריים במלית בשר (או קרעפלך מוכנים במלית בשר) |
חופן פטרוזיליה קצוצה דק |
|
|
| אופן ההכנה | |
|
|
|
- מחממים את השמן במחבת, ומטגנים בו את הבצל עד שהוא מתרכך, אבל לא משחים. מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים כ 2 דקות, עד שהנוזלים מתאדים והבצל מאדים. מוסיפים את מיץ הלימון וציר העוף, ומביאים לרתיחה. מוסיפים את שיני השום, גרגירי הפלפל, עלי הדפנה והדלעת, ומבשלים על להבה קטנה כ 20 דקות, עד שהדלעת מתרככת אך מרקמה עדיין נגיס.
- מבשלים את הרביולי במים רותחים, עד למצב אל דנטה (נגיס), ומוציאים מהסיר. מוסיפים את הרביולי (או הקרפלך המוכנים) לתבשיל, מוסיפים את הפטרוזיליה, מערבבים בעדינות ומגישים.
|
|
|
|