מחממים את התנור לחום גבוה (200 מעלות צלזיוס). מקרצפים היטב את קליפת תפוחי-האדמה, שוטפים ומייבשים. מניחים אותם על הרשת בתנור ואופים כשעה, עד שהם שחומים ורכים.
מוציאים את תפוחי-האדמה מהתנור (משאירים את התנור דולק), ומניחים להם להתקרר עד שאפשר לטפל בהם.
חוצים כל תפוח-אדמה ומוציאים את התוכן כמעט לחלוטין, כך שתישאר רק שכבה דקה צמודה לקליפה. מניחים בקערה ומערבבים עם יתר חומרי המלית.
ממלאים כל חצי תפוח-אדמה מרוקן במלית. אפשר להצמיד חלקית כל שני חצאים, כך שהמלית תבלוט החוצה. מניחים את התפודים הממולאים על תבנית אפייה שטוחה, ומטפטפים עליהם מעט חמאה או מרגרינה מותכת.
זורים גם את הגבינה המגוררת. אופים כ20- דקות או עד שהמלית מזהיבה.