1. יום לפני ההכנה, מנקים את שוקי האווז משרידי נוצות בעזרת סכין (לא שורפים). מפזרים מעל את המלח הגס והפלפל השחור, מכסים ושומרים לילה במקרר.
2. מחממים תנור לחום בינוני-נמוך (170 צ.) מנגבים היטב את השוקיים במגבות-נייר ומסדרים בתבנית עמוקה.
3. ממיסים בסיר על אש קטנה את שומן האווז. מעבירים את השומן הנוזלי דרך מסננת דקה כדי להיפטר מהמוצקים.
4. יוצקים על השוקיים שבתבנית את שומן האווז. מפזרים מעל את עלי הדפנה, גרגירי הפלפל השחור והטימין, ואופים כשעה וחצי עד שהבשר רך אך לא מתפרק.
מגישים בליווי חרדל חריף (אנגלי), סלט ירוק ותפוחי-אדמה מבושלים.