קולפים את הקולורבי ובעזרת סכין קטנה וכפית יוצרים שקעים גדולים למילוי.
קולפים את הבצל ומגררים במגררת בינונית. מעבירים למסננת וסוחטים היטב. מערבבים עם הבשר ומוסיפים אגוזים טחונים, 2 שיני שום מעוכות, ביצה, פטרוזיליה או כוסברה, קינמון, מלח ופלפל. ממלאים את הקולורבי.
בסיר רחב ושטוח מחממים שמן זית. מניחים את הקולורבי בשמן כשהצד עם הבשר כלפי מטה. מטגנים כ 2 דקות, הופכים, מוסיפים את הפלפלים החריפים ומטגנים 3-2 דקות נוספות.
מוסיפים שיני שום קלופות ופרוסות דק, מיץ לימון, פלפל שחור גרוס וכ-2 כוסות מים (שיגיעו בערך עד לגובה הבשר). קוצצים את שאריות הקולורבי ומוסיפים. מביאים לרתיחה ומבשלים עם מכסה, על אש נמוכה, כ-45 דקות. מוציאים את הקולורבי ושומרים בצד. את הרוטב ממשיכים לבשל ללא מכסה, ומצמצמים לכמחצית הכמות. ממליחים, ומתקנים תיבול (מלח, פלפל, מיץ לימון).
יוצקים את הרוטב על הקולורבי, טועמים מפזרים כוסברה/פטרוזיליה קצוצה ומגישים עם לחם טרי.