אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
מרקים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
מרק עוף מהיר נוסח תאילנד
/ דליה פן-לרנר
מרק שטעמו חריף- חמצמץ.
ציון גולשים:
(16 מדרגים)
חומרים
8 כוסות מרק עוף (אפשר מאבקה)
200 גרם חזה עוף פרוס לנתחים קטנים מוארכים
חופן פרחי ברוקולי
כרובית
פטריות
בצל פרוס
4-3 עלי חסה חתוכים לרצועות
חופן נבטים סיניים
200 גרם איטריות ביצים או אטריות אורז
2 כפות עלי כוסברה קצוצים
1 כף שבבי פלפל אדום חריף מיובש, או פלפלונים חריפים פרוסים
עשב לימון קצוץ או מיץ לימון לפי הטעם
מלח ופלפל
קמצוץ סוכר
1 כף רוטב סויה
עלי כוסברה לקישוט
2-3 כפות בוטנים קלויים קצוצים(לא הכרחי)
אופן ההכנה
מרתיחים את מרק העוף בסיר גדול.
מוסיפים את נתחי העוף, האטריות והירקות. מתבלים ומבשלים רק עד שהאטריות מוכנות והירקות עדיין פריכים.
ההגשה: מעבירים לקערות מעטרים כל מנה בכמה עלי כוסברה שלמים ובבוטנים קצוצים.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©