אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
רטבים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
מטבל לבנה ואבוקדו
/ הדי שרון
ממרח חמצמץ, צבעוני וטעים.
ציון גולשים:
(8 מדרגים)
חומרים
100 גרם לבנה קשה (כדורים) או פרומעז
2 אבוקדו בשלים
כמה טיפות מיץ לימון
1 עגבניה אדומה
1 בצל קטן
1/2 כוס כוסברה קצוצה, או חופן נענע, או בצל ירוק
50 גרם אגוזי מלך קצוצים, או צנוברים קלויים (לא הכרחי)
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
קולפים את האבוקדו ומועכים במזלג עם הגבינה. מטפטפים מיץ לימון ומערבבים.
חותכים את העגבניות לקוביות קטנות, קוצצים דק את הבצל והכוסברה. מוסיפים עם האגוזים או הצנוברים ומערבבים. מטבלים במלח ופלפל שחור ומגישים מייד.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©