2 כפות סוכר (או סוכר דקלים שאפשר לקנות בחנויות למוצרים מהמזרח הרחוק)
2 כפות רוטב סויה
3 כפות מיץ ליים
2 כפות שמן
להגשה:
1/2 כוס חלב קוקוס
צרור כוסברה טרייה
בצל ירוק טרי
אופן ההכנה
1. מרסקים את כל מרכיבי המשרה בבלנדר למחית חלקה ושורים בה את הכנפיים למשך 12 שעות. 2. מוציאים מהמשרה וצולים בגריל. 3. מביאים את המשרה לרתיחה עם חלב הקוקוס ומבשלים כ- 4 דקות. 4. מגישים את הכנפיים עם הרוטב (קר או חם), וקערית של כוסברה ובצל ירוק.