אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
דגים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
סלמון בצימוקים, יין וחומץ בלסמי
/ אבי שטייניץ
המתכון מתוך
מוסף האוכל של עיתון 'לאשה'
ציון גולשים:
(20 מדרגים)
חומרים (6 מנות)
1 פילה סלמון מחולק ל-6 נתחים במשקל כ-200 גרם כל אחד, עם העור וללא עצמות
שמן זית
מלח ופלפל שחור
לרוטב:
1.5 כוסות יין שרדונה
150 גרם צימוקים בהירים גדולים
1.5 כוס מיץ ענבים טבעי (או ציר דגים, אם יש)
5 כפות חומץ בלסמי
1.5 כפות חמאה קרה, חתוכה לקוביות
מלח ופלפל לבן
אופן ההכנה
מרתיחים את היין, יוצקים על הצימוקים ומניחים לשעתיים.
מחממים מעט שמן זית במחבת כבדה ומטגנים את נתחי הדג 2-3 דקות מכל צד, עד שהם משחימים. מתבלים במלח ובפלפל, מוציאים , מניחים בצלחת ומכסים בצלחת נוספת.
מביאים את מיץ הענבים (או ציר הדגים) לרתיחה. מוסיפים את היין עם הצימוקים ואת החומץ, ומרתיחים עד שכמות הנוזלים מצטמצמת בשליש.
מתבלים במלח, בסוכר ובפלפל לבן וטורפים פנימה את החמאה תוך כדי טלטול הסיר. מחלקים את הדגים לצלחות הגשה, יוצקים עליהם את הרוטב ומגישים.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©