בסיר גדול, מביאים את הציר או המרק לרתיחה. מוסיפים את התירס ומבשלים מעל להבה בינונית במשך 20 דקות.
מוסיפים לסיר את יין האורז, אבקת הקארי, המלח, הסוכר והקורנפלור. ממשיכים לבשל על להבה בינונית במשך כ 20 דקות.
בינתיים חותכים את חזה העוף לרצועות דקות. טורפים יחד את החלבון, כפית המלח וכפית הקורנפלור. מוסיפים את רצועות העוף לחלמון ומעמידים בצד. בקערה נפרדת טורפים את הביצה השלמה יחד עם שמן השומשום.
ממלאים סיר קטן במים ומביאים לרתיחה. כשהמים רותחי, זורקים פנימה את רצועות העוף ומבשלים רק עד שהן מלביניות (בערך 20 שניות). מוציאים בעזרת כף מחוררת ומניחים במסננת.
מוסיפים את רצועות העוף המבושלות למרק החם. שופכים את הביצה הטרופה לתוך המרק, בזרם אחיד, תוך ערבוב מתמיד.