אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
פסח
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
פסטל כשר לפסח, ממולא בחזה עוף חצילים
/ "דיאטה קלאב"
ציון גולשים:
(51 מדרגים)
חומרים (5 מנות)
500 גרם חזה עוף טחון
חציל חרוך על האש, קלוף וקצוץ
2-1 בצלים קצוצים
2 ביצים
8 גבעולי פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל שחור
תרסיס שמן או שמן רגיל לשימון התבנית
לתערובת המצות:
9-8 מצות
6 ביצים טרופות
מים
מלח
תרסיס שמן או שמן רגיל
אופן ההכנה
יוצקים מעט שמן למחבת, מחממים ומאדים את הבצל הקצוץ עד שמזהיב.
מפוררים את הבשר לתוך הבצל. ממשיכים לאדות את התערובת, עד שהבשר מתבשל מעט. מערבבים עם החציל, המלח, הפלפל והפטרוזיליה. מוסיפים את הביצים הטרופות.
מכינים את תערובת המצות: משרים את המצות במים למשך 15 דקות. מעבירים אותן למסננת גדולה וסוחטים היטב בידיים. מערבבים את המצות עם הביצים ומעט מלח.
משמנים תבנית במעט שמן ומעבירים לתוכה כחצי מהתערובת. משטחים לשכבה אחידה. מצמידים את התערובת גם לשולי התבנית בגובה נמוך.
מניחים את המילוי בזהירות מעל לשכבת תערובת המצות ומפזרים בעזרת כף. מכסים שוב בשכבה דקה של תערובת המצות.
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני ואופים עד שהמאפה מזהיב.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©