1. מרתיחים סיר עם מים, זורקים פנימה את הכבד ומבשלים תוך כדי רתיחה במשך חצי שעה. מדי פעם מנקים את הקצף מלמעלה.
2. מוציאים את הכבדים מהסיר, שוטפים במים, וחותכים לחתיכות בגודל 2X2 ס"מ בערך.
3. מטגנים את הבצל בשמן עד שהוא מזהיב (עדיף בסיר רחב). מוסיפים את הכבד ומטגנים מעט. מוסיפים מים (רק עד גובהה הכבד, מוסיפים עגבנייה מגורדת ואת רסק העגבניות. מבשלים במשך חצי שעה נוספת בסיר סגור.
4. מוסיפים גראם מסלה, מסלה ירוקה, מרק עוף לפי הטעם ופלפל שחור. מבשלים עוד ¼ שעה ומגישים.