אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

חג ומועד
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
תגובה למתכוןתגובה למתכון
 

  קונסומה בקר עם ג'וליאן גזר וכרישה / קולין גילון, שף מלון "דניאל"

ציון גולשים:  (4 מדרגים)
חומרים (8 מנות)
500 גרם צוואר בקר או כתף, נקיים משומן
500 גרם זנב בקר נקי משומן
500 גרם עצמות בקר נקיות משומן
2 עצמות עוף או 500 גרם כנפי עוף
5 ליטר מים
1/2 בצל
2 מסמרי ציפורן
2 שיני שום
1 לפת
3 עלי דפנה
4 גבעולי טימין
1 כרישה
עגבניה ללא גרעינים ומיץ
מלח ופלפל שחור
לקישוט:
גזר וכרישה, חתוכים לג'וליאן (רצועות דקות מאוד)
אופן ההכנה
  1. מניחים את הבשר בסיר, מכסים במים ומביאים לרתיחה. מסננים, נפטרים מהמים ומחזירים לסיר. שוטפים את העצמות ומוסיפים לסיר. מכסים ב-5 ליטר מים ומרתיחים.
  2. נועצים בבצל את הציפורן וחורכים מעט מעל הגז את בסיס הבצל, כדי לשחרר טעמים.
  3. חוצים את העגבניות, הלפת והכרישה. מוסיפים את כל הירקות, את הטימין והשום עם מעט מלח גס וגרגרי פלפל שחור, לסיר הבשר ומרתיחים במשך 4 שעות.
  4. מקררים היטב, מגרדים את שכבת השומן ומסננים. מגישים חם עם הגזר והכרישה הקצוצים, וקניידלעך - כמובן.



דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©