- מערבבים בקערה את הגבינה עם גרגיר הנחלים או הרוקט. מתבלים במלח ופלפל גרוס.
- מורחים את שמונה פרוסות הלחם בתערובת הגבינה ומניחים את הפרוסות הנותרות למעלה.
- מורחים את קצות הכריכים בחמאה וחותכים כל אחד באלכסון.
- שמים את הפקאנים הקצוצים היטב בצלחת וטובלים בהם את קצות הלחם המרוחים בחמאה.
- מקשטים בעלי גרגר נחלים או רוקט.
אפשר להכין מראש, לכסות בניילון נצמד ולקרר עד ארבע שעות לפני הגשה. יש להגיש בטמפרטורת החדר.
טיפ: אם פרוסות הלחם אינן דקות מספיק, אפשר לרדד אותן בעדינות במערוך.