אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

בשר
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
תגובה למתכוןתגובה למתכון
 
מתכונים
 מולארד בתפוזי דם
 עוף בחצילים
 עוף בעלי פילו

  חזה עוף ממולא בכבד, עטוף בחזה עגל מעושן / אלינוער רבין, מתוך הספר "עוף"

קרדיט: צילום: גבי סמלסון
ציון גולשים:  (127 מדרגים)
חומרים
400 גרם חזה עוף פרוס דק, ל-12 פרוסות
3 כבדי עוף חתוכים לקוביות
מעט שמן לטיגון
מלח ופלפל שחור
100 גרם עלי תרד חלוטים
12 פרוסות חזה עגל מעושן
לרוטב:
1 בצל ירוק פרוס, החלק הלבן בלבד
1 כוס יין
אופן ההכנה
  1. מטגנים את כבדי העוף טיגון קצר במעט שמן, מתבלים במלח ובפלפל. מוסיפים עלי תרד, מאדים דקה עם הכבדים ומסירים מהאש.
  2. מניחים פרוסת חזה עוף על משטח עבודה, ממלאים במלית הכבד והתרד ומגלגלים. עוטפים ברצועת חזה עגל מעושן, מהדקים בקיסם עץ ומטגנים מכל הצדדים. פורסים כל גלילה לשניים.
  3. למחבת בה טוגנו הגלילות מוסיפים בצל פרוס ויין, מצמצמים לשליש הכמות, יוצקים על הגלילות החצויות ומגישים חם

דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©