אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

שונות
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
תגובה למתכוןתגובה למתכון
 
 
 
מתכונים
 חליטת עלים למילוי

  מנגולד ממולא בטלה ואורז צהוב / אביבית פריאל

המתכון מתוך מוסף האוכל של עיתון 'לאשה'


ציון גולשים:  (10 מדרגים)
חומרים
צרור עלי מנגולד (סלק עלים)
2 כפות שמן זית
1 בצל גדול, פרוס
500 גרם בשר טלה טחון
2 כוסות אורז (רצוי עגול)
מלח ופלפל שחור
כורכום
אבקת קארי
ציפורן
הל
קינמון
מעט כוסברה טרייה, קצוצה דק
אופן ההכנה
  1. חולטים את עלי הסלק.
  2. מכינים את האורז: מחממים את השמן בסיר כבד. מוסיפים את הבשר, האורז והתבלינים וממשיכים לטגן. מוסיפים 3 כוסות מים רותחים, מנמיכים את האש ומבשלים 20 דקות בסיר מכוסה, מוסיפים את הכוסברה הקצוצה ומערבבים.
  3. פורשים את עלי הסלק על משטח יבש וחותכים מהם את החלק התחתון הלבן.
  4. מניחים מלית לרוחב העלה, מקפלים את השוליים מהצדדים מעל המלית ומגלגלים לצורת "סיגר". לפני ההגשה מחממים במעט מים או מרק צח בסיר מכוסה.


דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©