חותכים את העגבניות לשמיניות ומסדרים אותן בתבנית. מוסיפים את שמן הזית, המלח ואת העלים מענף הטימין ואופים כ-40 דקות, עד שהעגבניות מתרככות. מוציאים.
מגבירים את הטמפ' בתנור לבינונית-גבוהה (190 מעלות). פורסים את גבינת העיזים.
מורחים 4 דפי פילו במעט שמן זית, משני הצדדים. מניחים את העלים אחד על השני. באחד הקצוות מסדרים כשליש מכמות העגבניות והגבינה. מקפלים את הבצק מעל המלית ומגלגלים לגלילה.
מעבירים לתבנית וחוזרים על הפעולה פעמיים נוספות עם עוד 8 עלי פילו ושאר המלית, כך שמתקבלות 3 גלילות. אופים כ-20 דקות, עד הזהבה.
אפשר לשמור עד 3 ימים, במקרר. לפני ההגשה מחממים בתנור כ-15 דקות.