אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
דגים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
קציצות דגים בטחינה
/ בני סיידא
המתכון מתוך
מוסף האוכל של עיתון 'לאשה'
ציון גולשים:
(42 מדרגים)
חומרים (5 מנות)
1 ק"ג פילה דג טרי (פלמידה, לוקוס, קרפיון) טחון
6 שיני שום כתושות
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
4 כפות פירורי לחם
2 ביצים
מלח ופלפל שחור טחון טרי
1 כפית פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה לפי הטעם
1/4 כפית קינמון
1/4 כפית אגוז מוסקט טחון
3 בצלים קצוצים דק מאוד ומטוגנים
לטיגון:
1 כוס קמח
שמן לטיגון חצי עמוק
לטחינה:
1.5 כוסות טחינה גולמית
2 לימונים סחוטים
6 שיני שום כתושות
מלח לפי הטעם
1.5 כוסות מים
לקישוט:
100 גרם צנוברים מטוגנים
אופן ההכנה
שמים בקערה את כל מרכיבי הקציצות, מערבבים היטב ומשהים במקרר לשעתיים.
מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס). צרים קציצות עגולות ושטוחות במקצת, מקמחים ומטגנים בשמן חצי עמוק עז להזהבה. מוציאים ומסדרים בתבנית אפייה בשכבה אחת.
מכינים טחינה דלילה (ראו מתכון בסיסי). יוצקים את הטחינה על הקציצות, זורים את הצנוברים ואופים 10 דקות. מגישים חם עם פיתות.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©