אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

דגים
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
תגובה למתכוןתגובה למתכון
 

  פילה סלמון בשמן זית / אריק חכימי

ברשתות השיווק אפשר לקנות פילה שלם של סלמון, להפשיר בלילה במקרר ולמחרת לפרוס לסטייקים. פילה כזה מספיק ל 4-5 מנות. אפשר לטגן את הדגים שעות אחדות לפני הארוחה, לשמור בטמפרטורת החדר ולהכניס לתנור לפני ההגשה.

המתכון מתוך מוסף האוכל של עיתון 'לאשה'

ציון גולשים:  (96 מדרגים)
חומרים (8 מנות)
מעט שמן זית לטיגון
8 נתחי פילה סלמון (ללא אדרות) במשקל 200 גרם כל אחד
מלח ופלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
  1. מחממים את התנור לחום בינוני-גבוה (200 מעלות צלזיוס). 
  2. מחממים שמן זית במחבת עד שהוא מעלה מעט עשן. שמים את נתחי הדג במחבת עם העור כלפי מטה
  3.  ומזיזים קצת מצד לצד בעזרת מלקחיים, כדי שהוא לא יידבק למחבת. זורים מעט מלח ופלפל, הופכים ואוטמים את הדגים מצדם השני.
    מעברים לתבנית אפייה, מכניסים לתנור ואופים 7 דקות.

דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
 
 תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות

חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©