לאשה  מגזין שף  ירקות, סלטים ומנות צמחוניות
תפוחי אדמה פריכים בתנור: הנוסחה המושלמת
איילת הירשמן
פורסם: 12.07.10, 00:01
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 123 תגובות ב-68 דיונים
61. הכנתי - יצא מאד טעים
emeliseli ,   רמת גן   (19.07.10)
62. להכין פצצה גרעינית יותר קל
אחמד ט. ,   טייבה   (19.07.10)

הרגתם אותי-חם עכשיו המח נסתם

תן מתכון פשוט,וקל יא זאלאמה

63. נו, ואח"כ מתפלאים למה כולם משמינים...
(19.07.10)
64. קשה..קשה.. מתכון יותר קל
אחת שחם לה בקיץ   (19.07.10)

מקלפים שוטפים ומסננים תפ"א חןתכים  לריבועים בינוניים ,מטבלים בקערה עם שמן זית שכולם יכוסו רבע עד חצי כוס שמן זית

מלח פלפל אבקת שום גבישי

פפריקה  אפשר תבלין פרגיות משטחים בשכבה אחת על תבנית אפיה של התנור מכוסה בנייר אפיה

אופים עד ארבעים בם דקות בחום גבוה  2000-250 מעלות

לבדוק שלא יחרך יוצאים כמו צ'יפסים פריכים ללא תוספות של קמח

להגשה עם כל דבר 

למהדרין ניתן לפזר בסוף רוטב צילי מתוק או חריף ולאפות 5 דקות נוספות.

 

הפטנט הוא חום גבוהה ושכבה אחת של תפו"א  מתכון קבוע אצלי לא נשאר פרור וגם אם כן מחממים בטוסטר טעים  גם כך בתאבון

65. לא יכולתי לנסח זאת טוב יותר
LIHI   (20.07.10)
66. ואותי דוקא מעניין
@@   (22.07.10)
אין מבשלים אוכל כ"כ משמין ונראים כמו איילת?
67. ניסיתי והיה מדהים!
תודה לשפית המוצלחת   (24.07.10)
הייתה פה התנחלות של מתבגרים אז עשיתי תבנית ענקית והייתה הצלחה גדולה.

ולכן הבריאותיים פה - לא מתאים לכם, אל תעשו אבל באמא שלכם, תעזבו אותנו מההטפות שלכם.
68. תפו"א מכילים ממילא עמילנים פשוטים, לשם מה להוסיף קמח לבן
תפו"א: מזון לא בריא!   (02.08.10)
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה