מקלפים שוטפים ומסננים תפ"א חןתכים לריבועים בינוניים ,מטבלים בקערה עם שמן זית שכולם יכוסו רבע עד חצי כוס שמן זית
מלח פלפל אבקת שום גבישי
פפריקה אפשר תבלין פרגיות משטחים בשכבה אחת על תבנית אפיה של התנור מכוסה בנייר אפיה
אופים עד ארבעים בם דקות בחום גבוה 2000-250 מעלות
לבדוק שלא יחרך יוצאים כמו צ'יפסים פריכים ללא תוספות של קמח
להגשה עם כל דבר
למהדרין ניתן לפזר בסוף רוטב צילי מתוק או חריף ולאפות 5 דקות נוספות.
הפטנט הוא חום גבוהה ושכבה אחת של תפו"א מתכון קבוע אצלי לא נשאר פרור וגם אם כן מחממים בטוסטר טעים גם כך בתאבון