כלכלה  צרכנות  חדשות הצרכנות
שטראוס החלה למכור חומוס בגרמניה - המחיר גבוה מבישראל
מירב קריסטל
פורסם: 13.09.17, 12:40
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפיסו את התגובות הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה
לכתבה זו התפרסמו 92 תגובות ב-70 דיונים
31. הכי טוב, תשאירו את החומוס בחנות ותהיו בריאים יותר
(13.09.17)
32. נקמה קרה!!
יודה   (14.09.17)
שיבעים שנה והנה זה בא!
33. אבוקדו ואגוזי פקאן הולך חזק בגרמניה
ממרח   (14.09.17)
34. אין חומוס תאכלו מילקי !!
גברת שרה השכינה   (14.09.17)
35. חומוס לא ביתי פשוט לא טעים והרבה פחות בריא
חומוסאי   (14.09.17)
36. לחומוס "סברה" האמריקני יש טעם תפל כמו לקפה שלהם.
לצערי, גם בגרמניה ,   להבדיל מאוסטריה.   (14.09.17)
37. חומוס יקר מאוד - אבל כל השאר זול!!! על מי אתם עובדים???
(14.09.17)
38. גאוות החומוס
tamir   (14.09.17)
על טעם וריח אין להתווכח. העיקר זה תמלוגי הייצוא . כסף כסף וכסף.
39. חומוס בברלין
אורה ב. ,   תל אביב   (14.09.17)
הרי לפני כמה דקות סיפרתם לנו צעירנו "החמודים" כמה נפלא בברלין - שמחיר
המילקי הוא פה אפסי , והדירות ושאר ירקות לכן אתם עוזבים לברלין - אז למה
יהיה איכפת לי שמחיר החומוס מיקר פי שניים בברלין מישראל - ז"בשכם.
40. אתה טועה
אמיר ,   LA   (14.09.17)
דרך אגב, בארה"ב הם מייצרים פה, יש מפעל ענק לייצור אז זה ממש לא תמלוגי ייצוא.
לכל הנראה גם במקסיקו.
41. מאה"ש
סוף כסלו תחילת נוב'   (14.09.17)
מעניין את ה..ת שלי
42. החומוס הזה לא מיועד לישראלים או אנשים שמבינים בחומוס
איין מה ,   להשוות   (14.09.17)
רוב הישראלים שאני מכיר בחו"ל עושים חומוס בעצמם מחומריי גלם...
אפשר לקנות טחינה גולמית, גרגיריי חומוס בקופסאת שימורים, תרכיז לימון, ולהכניס את זה לבלנדר... יוצא יותר טעים מחומוס תעשיתי...
43. לפחות משהו שעולה יותר יקר מישראל !
סוזי מלכה   (14.09.17)
44. סברה כזה דוחה באמריקה
(14.09.17)
הם עדו אותו כמו גבינה חמוצה דוחה ממש ממש אין קשר בין סברה לחומוס
45. you are right but there is a problem to get Tahin
skl   (14.09.17)
I bought 4 kilos Tahin from Lebanon. It is dark color and very bitter. our Tahin is much better - partly because the manufacturers grind the tahin with Tungsten balls supplied by my daughter Maya while in Lebanon they use cheap steel balls and the consumer eats some iron with each meal
46. כל הכבוד על המכירה בניו זילנד!
(14.09.17)
סוף סוף חומוס טעים בחנויות!
47. באירופה חומוס נתפס כמזון בריאות
הסבר   (14.09.17)
כזה שרק נשים שמרעיבות את עצמן והיפסטרים אוכלים. לכן מרשים לעצמם מחיר גבוה שכזה. בנוסף אין חומוסיות בכל פינה אז הם רגילים לטעם של חומוס סופר ואין להם למה להשוות.
48. חומוס סורי
אלון   (14.09.17)
בסקנדינביה חומוס סורי מיובא דרך לבנון נמכר ברשתות השיווק ב 3.25 ש''ח באריזה של 350 גרם. מאוד טעים בהשוואה לעשראלי שמפוצץ בחומרים משמרים.מ
49. סברה בארה"ב = חרא חומוס.
אורן   (14.09.17)
לא יודע איך האמריקאים צורכים את הזבל המזוקק הזה
50. חומוס ציפוטלה ממש זוועה
meir   (14.09.17)
פילפל אדום סביר רגיל בסדר אבל בשילוב במכסיקו עם ציפוטלה להקיא .... מישהו כאן פישל בגדול .. ואני קובע זאת בתור שף מכסיקאי מקומי שמבין בסוגי הצילי למינחים שילובם ושימושם במטב המקומי.

אם עשיתם בכלל בדיקת שוק אולי בכפרים היכן שהחיך שלהם שרוף ופגום ... תמיד, אבל תמיד שאני עובר ליד מקרר אובלה אני שומע אנשים שואלים ומבקשים חומוס רגיל (שדווקא יש לחברה מתחרה) והתשובה של אנשי קוסטקו היא ... לא זה מה יש מאובלה.... איכס.
51. מכינים אותנו להעלת המחירים של חומוס בארץ להשוות לגרמניה
כאילו גרמניה ,   זה הרף למחירים   (14.09.17)
כמו שמחיר המיליקי בגרמניה שימש כסוג של מדד...
52. רכב ודירה קונים בארה״ב ובמערב בפחות מרבע מהמשכורות מבישראל.
יחי חופש המידע   (14.09.17)
אז גם אם נניח שתזונת הברלינאי או הניו יורקי מושתתת על חומוס בלבד הוא עדיין ב-30 שנה לפני הישראלי מבחינת תשלומים לרכב ודירה באותה הסקאלה.
מטקבקי ביבי: לעבודה!
53. Holy hummus
Duke   (14.09.17)
Holy hummus המוצר הכי איכותי שקיים בארה״ב
סלטים חדשים , מרכיבים איכותיים, רכשתי חומוס לפני כשבועיים , פשוט מדהים !!!
54. כישראלי שגר בגרמניה אני יכול להבטיח
יוני   (14.09.17)
שברגע שהמחיר יהיה מוגזם הגרמנים לא יקנו... בנוסף יש כל חמש מטר כמעט בכל עיר חומוס טרי. אני לא גר בברלין (שבכלל נחשבת ״כמדינה אחרת״), הגרמנים אוהבים זול וטעים
55. אדון שטראוס היקר,
(14.09.17)
אתה בא מבית יקה ויודע מה זה "פתיחות גרמנית" אז מה אתה מספר כאן סיפורים על הפתיחות הגרמנית? פתיחות אנגלית אני מבינה אבל פתיחות גרמנית? עד לפני מספר שנים קטן מאוד הגרמנים לא ידעו בכלל עוד מה זה אבוקדו או חצילים - ואני חיה כבר 32 שנה בגרמניה אז אתה מדבר על פתיחות לנושא החומוס? היכן הייתם עד היום? עכשיו אתם נזכרים בפתיחות הגרמנית אחרי שפישלתם באמריקה? אני קונה חומוס בגרגרים וטחינה טעימה ומכינה לבד חומוס אז 150 גרם חומוס באירו תישעים ותשע??? חצי קילו חומוס עולה לי מחיר כזה וזה מספיק לחודשיים חומוס לכל המשפחה אז למה לי לבזבז כסף על החומוס שלך כשאני מכינה לבד וגם יודעת מה יש בפנים? לוקח אמנם 24 שעות כי הגרגרים צריכים לשהות במים 16 שעות בערך אבל להכין את החומוס עצמו לוקח בדיוק שעה וחצי יחד עם הבישול. אמנם מאחלת לך הצלחה אבל לא מאמינה ולא אנסה.
מה שנשאר להגיד עליכם הוא: חמים על כסף! יותר טוב שתלמדו את הגרמנים להכין פיתות כי את זה הם לא יודעים בכלל (גם את זה אני מכינה לבד).
56. ובשארה״ב זה לא יותר יקר מישראל???
קרן אור   (14.09.17)
57. כנראה 6,000 טון, לא יכל להיות 60 טון שזה כלום.
אדריכל הניצחון ,   ניו יורק   (14.09.17)
ובניגוד לקשקשנים מהתגובות הקודמות, סברה הוא חומוס מצויין, בטח בהשוואה לחומוס חנה המתחרה, או 2 טרייבס, שהם בעלי טעם של חומצת לימון כמו החומוס מקופסאות השימורים של לפני 40 שנה. בקוסטקו מוכרים אריזה של קרוב לקילו (2 פאונד) ב$6 דולר באופן קבוע, ופעם ב6 חודשים בערך יש מבצע לחודש שאז האריזה נמכרת ב$3.5
58. איך הם מצליחים להאכיל את העולם בזבל שלהם
(14.09.17)
59. מי אוכל חו.וס מהקופסא,זה זבל רדיואקטיבי
אסף   (14.09.17)
אפשר לקנות קופסת טחינה גולמית, 6 לימונים ו4 קילו גרגירי חומוס להשרות אותם 24 שעות לבשל אותם עוד 3 שעות לטחון אותם עם שום לימון מלחמיים רותחים טחינה וקצת שמן זית בבלנדר 3 דקות והכנתם 6 קילו חומוסבעלות של 30שקל טעים פי 100 ולא מקבלים סרטן. מחלקים קופסאות לחבר'ה במשרד ואוכלים חומוס יומיים עם הפסקה של 3 ימים באמצע. למי שעצלן שיאכל בחומוסיב עולה פי 2שווה כל שקל.
60. אין כמו, אלדי ולידל, אין מגוון גדול, אך מה שיש, מצוין, וזול
(14.09.17)
תגובות קודמות
תגובות נוספות
חזרה לכתבה