סביצ'ה מקסיקנית
דג לבן, כוסברה ירוקה, עגבניות אדומות - שלושת צבעי דגל מקסיקו, משתלבים יחד נהדר, גם בטעם, כסביצ'ה. השפית רימה אולברה מדגימה את שלבי ההכנה של סביצ'ה מקסיקנית
סביצ'ה מקסיקנית
החומרים:
500 גרם פילה לברק טרי, מנוקה מהעור וחתוך לחתיכות קטנות
1 בצל לבן, חתוך לקוביות קטנטנות
3 עגבניות, מנוקות מהגרעינים וחתוכות לקוביות
מיץ מ-4 ליים (או 3 לימונים)
1 פלפל ירוק חריף, קצוץ דק
1 פלפל חלפניו כבוש, קצוץ דק
1/2 צרור כוסברה, שטופה וקצוצה
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה:
- מניחים את נתחי הדג בקערה מתאימה. מוסיפים את כל החומרים, מלבד העגבניות ומערבבים היטב. משהים במקרר למשך כשעתיים. לפני ההגשה מוסיפים את העגבניות.
צילום וידאו: דלית שחם
כל דג ים לא-שמן יצלח
צילום: דלית שחם
מומלצים