השף מאיר דנון הוא המנהל המקצועי ב"בישולים, בית הספר הגבוה לקולינריה"
איך מטגנים פילה של דגמתי להמליח את הדג, איזה צד מטגנים ראשון, איך גורמים לנתח לא להתכווץ ואיזה תיבול כדאי להוסיף? השף מאיר דנון מדגים טיגון פילה של דג בדיוק כמו שצריך השף מאיר דנון הוא המנהל המקצועי ב"בישולים, בית הספר הגבוה לקולינריה" מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו לפנייה לכתב/ת שלחו כתבה שתף ב- שתף ב-תגיות:דגיםדג פתיחת כל התגובות סגירת כל התגובות תגובה חדשההצג: מהסוף להתחלהמההתחלה לסוףמומלצות הגולשיםעוררו ענייןאזהרה:פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקלידביטולאישורלא נמצאו הודעות.צילום: ירון ברנרשתף בפייסבוקהדפסהשלח כתבהתגובה לכתבהמומלצים