שתף קטע נבחר

צ'ק פוינט: "מנסים להכריח אותנו לקנות מניות"

חברת הטכנולוגיה הגישה בקשה למחוק את התביעה שהגיש נגדה איתי בוגנר - מייסד חברת סופוור, הנשלטת על ידה. "כל מטרתה של התביעה היא ניסיון נוסף להכריח את צ'ק פוינט לקנות את מניותיו של בוגנר ושל שותפו במחיר גבוה ומופרז"

חברת צ'ק פוינט ביקשה ביום א' מבית המשפט המחוזי בת"א למחוק על הסף את התביעה שהגיש נגדה לאחרונה איתי בוגנר, אחד ממייסדי חברת סופוור הנשלטת על ידי צ'ק פוינט.

 

"כל מטרתה של התביעה היא ניסיון נוסף להכריח את צ'ק פוינט לקנות את מניותיו של בוגנר ושל שותפו במחיר גבוה ומופרז", נכתב בבקשת צ'ק פוינט שהוגשה על ידי עוה"ד יואב רזין, פנינה מנור ושי דיל ממשרד נשיץ-ברנדס.

 

איתי בוגנר, אחד ממייסדי חברת סופוור טכנולוגיות הגיש לאחרונה לבית המשפט המחוזי בת"א תביעה נגד צ'ק פוינט טכנולוגיות תוכנה שהינה בעלת השליטה בחברה. בוגנר טען באמצעות עו"ד יגאל דורון, כי צ'ק פוינט מנהלת את סופוור "תוך התעלמות מטובת החברה ולמטרת השאת רווחיה בלבד".

 

בתביעה דרש פרקליטו של בוגנר לאסור על צ'ק פוינט לפתח מוצרים המתחרים למוצרי סופוור וכן לאסור על צ'ק פוינט לשווק או להפיץ מוצרים אשר מתחרים במוצרי סופוור.

 

לדברי בוגנר הוא מחזיק, נכון להיום, בלפחות כ-12.3% ממניות החברה והנתבעת, צ'ק פוינט טכנולוגיות תוכנה, הינה בעלת השליטה בחברה ומחזיקה בכ-64% ממניותיה. עוד נטען כי צ'ק פוינט גם הינה המפיצה הבלעדית של מוצרי החברה.

 

לדברי התובע "עניינה של תביעה זו בהפרתה הגסה של צ'ק פוינט את החובות המוטלות עליה כבעלת שליטה בחברה וכמשווקת בלעדית של מוצריה, תוך שהיא מנצלת בציניות את כוחה הרב בחברה לצרכיה היא ופועלת בחוסר תום לב ובהיעדר הגינות בכל הקשור לטובתה של החברה. תוצאתה הישירה של התנהלות זו הינה קיפוח מתמשך של בעלי מניות המיעוט בחברה והפיכתם הלכה למעשה מבעלי מניות בחברה פורחת ומשגשגת אשר מוצריה מהווים כ- 6% ממחזור המכירות של חברת הענק צ'ק פוינט, לבעלי מניות בחברה שמצבה הולך ומידרדר".

פורסם לראשונה 11/10/2009 20:27

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: שלום בר טל
גיל שווייד. מנכ"ל ומייסד צ'ק פוינט
צילום: שלום בר טל
צ'ק פוינט משיבים מלחמה
מומלצים