שתף קטע נבחר

סלט סלק, אנדיב וברי פקאן

השף אסי איטח מכין סלט עז בצבעים ובטעמים שלו, שמהווה מנת פתיחה חגיגית במיוחד

סלט סלק, אנדיב וברי פקאן

המרכיבים:

1 סלק בינוני (לא מבושל) קלוף ופרוס דק

1 אגס מגולען, חתוך לרצועות דקות

2 פקעות אנדיב פרוסות דק

צרור עלי ארוגולה שטופים

100 גרם ברי פקאן גד

חופן אגוזי מלך

לרוטב:

2 כפות שמן זית

1 כף חומץ בלסמי או מיץ לימון

מלח ופלפל שחור גרוס


(צילום: סטודיו דן לב)

 

אופן ההכנה:

  1. מערבבים בקערת הגשה את הסלק, האגס, האנדיב והארוגולה.
  2. מוסיפים את רכיבי הרוטב ומערבבים היטב.
  3. פורסים את גבינת הברי פקאן גד לפרוסות בעובי כחצי ס"מ.
  4. מוסיפים את פרוסות הגבינה ואת אגוזי המלך ומערבבים.

 

אסי איטח הוא השף של מסעדת צ'אקרה

 


פורסם לראשונה 04/05/2010 18:41

 

לפנייה לכתב/ת
השף אסי איטח
צילום: סטודיו דן לב
מומלצים