שתף קטע נבחר

ארוחת ליל קיץ בעשר דקות

בלי תכנונים מוקדמים, בלי קניות מיוחדות ותוך כמה דקות הכנה בלבד: מבחר מנצח של רעיונות מהירים, טעימים ומזינים לארוחות ערב קיציות.

חום יולי-אוגוסט, כרגיל, כבד מאוד, ואתם שרועים על הספה בסופו של יום עבודה ארוך. למי יש כוח להכין ארוחת ערב? אז מנשנשים משהו מול המקרר וחוזרים לבהות בטלוויזיה. אחרי חצי שעה חוזר הרעב ושוב אתם מול המקרר וחוזר חלילה.

 

כל שצריך הוא להצטייד בתחילת השבוע באריזת פסטרמה זוגלובק "דק דק דק" מנתח שלם. למה דווקא פסטרמה זוגלובק "דק דק דק" - שכבות פסטרמה סופר דקיקות? כי הן הכי מתאימות לארוחת ליל קיץ קלילה, שלא מכבידה על הגוף, אך משביעה את הבטן ואת הנפש.

ולמה להתעקש דווקא על פסטרמה העשויה מנתח שלם? כי כך אתם מבטיחים לעצמכם את הרכיבים התזונתיים המצוינים שמצויים בנתח של חזה הודו שלם: חלבון, ברזל, אבץ וויטמין B-12. ועכשיו לארוחה:

 

חביתה מלכותית (שהיא כמעט פשטידה):

ערבבו בקערה ביצים, שכבות פסטרמה בדבש "דק דק דק" וזיתים חצויים. כמובן שאתם מוזמנים להוסיף עלי תרד או פטרוזיליה או בצל ירוק, קוביות עגבניה או פלפל וכל ירק שאתם אוהבים ויש במקרר. שמנו את המחבת וטגנו את בלילת הביצה עד לדרגת העשייה הרצויה.

 

ביצת עין על חזה בקר זוגלובק "דק דק דק":

חממו מחבת משומנת, קחו חופן חזה בקר זוגלובק "דק דק דק", הניחו במחבת וטגנו כמה שניות. שברו מעל ביצה והכינו כמו ביצת עין רגילה. מומלץ לתבל את הביצה בפלפל גרוס טרי ולאכול עם פרוסת לחם טובה!

 

ארוחת טלוויזיה מושלמת:

חממו פרוסות לחם בטוסטר. חתכו סלט קטן-קטן של עגבניות, בצל, מלפפון וכל ירק שנקרה על דרככם. סדרו צלחת גדולה עם שכבות פסטרמה ו/או בקר זוגלובק "דק דק דק", טוסטים וסלט, שבו מול הטלוויזיה וזפזפו לתוכנית האהובה עליכם

 


( צילום: שי אפגין, מתכון: השף שאול בן אדרת )

 

סלט דק ומיוחד (אם באו אורחים):

פרסו מלפפונים טריים לטבעות דקיקות, הוסיפו טבעות בצל חתוכות דק, שכבות פסטרמה בדבש "דק דק דק", חביתה חתוכה לרצועות ושפע זרעוני שומשום קלויים. תבלו ברוטב סויה, חומץ ושמן שומשום או קנולה.

 

שקשוקה מהירה עם הפתעה:

טגנו במחבת קוביות עגבניה, קוביות פלפל ושום. הוסיפו אורגנו יבש וערבבו היטב (ואם נשאר לכם תבלין לפיצה מהמשלוח האחרון שעשיתם, מומלץ בחום להוסיף אותו). שברו פנימה ביצים ופזרו מעל כל ביצה בנדיבות שכבות סלמי זוגלובק "דק דק דק". הכינו עד לדרגת העשייה הרצויה

 

סנדוויץ' של אלופים (רעבים):

קחו 3 פרוסות לחם, גדולות טעימות. הניחו את הראשונה על צלחת, מרחו עליה חרדל או מיונז או טחינה וסדרו בשכבות פסטרמה, בקר וסלמי "דק דק דק", פרוסות מלפפון, עלה חסה ושאר ירקות. הניחו מעל את פרוסת הלחם השניה וחזרו על התהליך. סגרו עם פרוסת הלחם השלישית ופיתחו פה גדול.

 


( צילום: שי אפגין, מתכון: השף שאול בן אדרת )

 

סלט שהוא בעצם ארוחה שלמה:

קוביות תפוחי-אדמה מבושל, נבטים, פרוסות ביצה קשה, טבעות בצל ירוק, פסטה קרה, פלפלים מוחמצים... אם יש לכם לפחות 3 רכיבים כאלה במקרר, יש לכם גם יופי של ארוחת סלט לארוחת ערב. ערבבו את כולם, הוסיפו רצועות פסטרמה ברביקיו זוגלובק "דק דק דק" ותבלו בנדיבות עם שמן זית, לימון, מלח ופלפל.

 


(צילום: שי אפגין, מתכון: השף שאול בן אדרת)

 

יש לכם שאלות למומחים של זוגלובק? לחצו כאן !

 

לעוד חדשות טעימות לחצו כאן

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
שכבות סופר דקיקות
לא להאמין כמה זה דק
מומלצים