שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    עצם הברך

    מראה: עצם מפרקית מוקפת בסחוס.

     

    מאפיינים: זוהי עצם ובה רקמות חיבור רבות, סחוס.

     

    שימושים: לבישול ארוך. משמשת בייחוד כתוספת ג'לטין וטעם לתבשילים כגון חמין, מרקים וגם רגל קרושה. מתאימה מאוד להכנת ציר בשר.

     

    מה לא לעשות: כמובן שאינו מתאים לצלייה קצרה והקפצה.

     

    איך קונים: לא מגיע בקפוא.

     

    טיפ של קצב: כדאי להוסיף נתח אחד לכל תבשיל או מרק שרוצים להסמיך. ניתן להשחים עצמות אלו בתנור, להוסיף ירקות ולבשל במים מספר שעות על מנת לקבל ציר בקר אמיתי.


    עצם ברך (צילום: ירון ברנר)

     

     

     תגובה חדשה
    הצג:
    כל התגובות לכתבה "עצם הברך"
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מומלצים