שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    נתח מס' 18: שריר אחורי

    שמות נוספים: אין.

     

    מראה: נתח אובלי, רחב במרכזו וצר בקצוות.

     

    מאפיינים: זהו נתח שדומה במרקמו לשריר הקדמי (מס' 8), אך מאופיין בפחות רקמות חיבור. נתח רך ועסיסי.

     

    שימושים: מתאים לבישול ארוך או לצלייה בנתח אחד או פרוס לפרוסות עבות יחסית.

     

    מה לא לעשות: לא מתאים לצלייה קצרה ולהקפצה.

     

    איך קונים: רק טרי (נתח אחורי).

     

    טיפ של קצב: נתח שסופג טעמים באופן מיוחד, עסיסי אך לא שמן מדי.

     

     תגובה חדשה
    הצג:
    כל התגובות לכתבה "נתח מס' 18: שריר אחורי"
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מומלצים