שתף קטע נבחר
 

כיצד לבחור מנה מנצחת לשבועות?

עשה ואל תעשה בבחירת מתכון גבינות: חי חורש מציג - טיפים מנצחים וסודות של שפים

לפני שאתם מחפשים מתכון מיוחד לשבועות, קחו בחשבון כמה עקרונות שיעזרו לכם למצוא את המנה המנצחת לחג הזה. ביקשנו מהשף הפרטי של מחלבת משק צוריאל- ברק חי חורש, לכתוב לכם כמה טיפים על בחירת המתכון המנצח לחג.

 

עשה ואל תעשה בבחירת מתכון גבינות:

 

1. הגבינה תקבע את טון המנה

טעם המתכון ייקבע לפי איכות הגבינה שתכניסו. כלל אצבע- ככל שחומרי הגלם שלכם משובחים, כך המנה תצא מעולה. שבועות זו הזדמנות מיוחדת לקחת את כל הטעמים הנהדרים של הגבינות המיוחדות ולתת להן מקום של כבוד. כאשר אני מכין פסטה ברוטב שמן זית ותבלינים, ברור לי שאני אוסיף גבינת פיקורינו לקבלת אופי למנה ושדרוגה כמעט ללא מאמץ

 

2. כולם רוצים לטעום קצת מכל דבר

חשבו על תפריט מגוון וצבעוני בשולחן. אם אתם מארחים- תוסיפו לארסנל הפשטידות גם ירקות בחיתוך גס לתחושת אדמה וטבע, מנות קלילות של יוגורט עיזים וגבינות עיזים בהגשה לשולחן החג, למתבלים ולמתכונים על מנת לקבל שדרוג בוטיקי למנות

 

 (צילום: sutterstock) (צילום: sutterstock)

 

3. הגבינות חייבות להיות איכותיות

וכדי להנות מהן מומלץ להשאיר את הגבינות כמה שיותר גולמיות בשילובן במנות כדי להינות מהטעמים שלהם. בהכנת סלט בסיסי (ירקות, ירוק, שורשים.......) אני מוסיף פרוסות גבינת קממבר בקר וברגע אחד אני הופך לגאון קולינארי בעיני הסועדים

 

4. הפשטות מנצחת

קחו למשל מספר רחב של גבינות מיוחדות (רכות וחצי קשות) לקבלת פלטת גבינות איכותית ומקצועית. השאירו את הגבינות כמה שיותר גולמיות בשילובן במנות כדי שתוכלו להינות מהטעמים שלהן

 

5. מגוונים
המנות המוגשות לשולחן החג יכולות להיות מלוחות, חמוצות ומתוקות

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: sutterstock
איתן מנצחים הכל. גבינות
צילום: sutterstock
מומלצים