סלט חצילים אדום, פיקנטי וגם - דל כולסטרול!
מתכון פשוט, מנצח ובעיקר - דל כולסטרול. סלט חצילים פיקנטי דל קלוריות של מאמנת התזונה אני רביץ
סלט חצילים אדום
שימו לב - הסלט טעים גם חם וגם קר
המצרכים:
3-4 חצילים גדולים.
10 שיני שום חתוכות לפרוסות.
8 עגבניות חתוכות לקוביות.
4 פלפלים בצבעים.
1 כף פפריקה מתוקה (לאוהבי החריף אפשר להוסיף מעט פפריקה חריפה או פלפל חריף)
מלח.
אופן ההכנה:
1. קולים את החצילים והפלפלים עד להשחמה. מקלפים וקוצצים.
2. במחבת עם ספריי שמן קל מאדים את שיני השום. אם המחבת מתייבשת מוסיפים מעט מים.
3. מוסיפים את העגבניות, מערבבים ומבשלים עד להתאדות הנוזלים. מוסיפים את הפלפלים, מערבבים ומבשלים עד להתאדות הנוזלים. מוסיפים את החצילים ומערבבים. מוסיפים את הפפריקה והמלח, מבשלים 5 דקות וסוגרים את האש. מעררבים ומגישים חם, פושר או קר
סלט חצילים
צילום: ירון ברנר
מומלצים