שתף קטע נבחר
 

מנה צבעונית: אורז כתום עם הל ולבבות עוף בחוואייג'

אין צורך להסתפק באורז לבן - לא שיש משהו רע בזה, אבל לפעמים כיף לגוון. שאול בן אדרת מכין אורז כתום ומצרף לו לבבות עוף בחוואייג'

הוא אחד מהתוספות הפופלריות למנה העיקרית, יש אנשים שאוכלים אותו לארוחת בוקר בתוספת ביצה, אפשר להוסיף לו כמעט כל דבר, החל מירקות ועד לבשר. הפעם לוקח השף שאול בן אדרת את האורז המוכר ומוסיף לו צבע וטעם. 

 

 

אורז כתום עם הל ולבבות עוף בחואייג'

המרכיבים (ל-4 מנות):

לאורז: 

1/2 1 כוס אורז

3 כוסות מיץ גזר

2 גזרים מגוררים דק בפומפיה

4 כפות חומץ תפוחים

3 כפות סוכר

1/4 כפית מלח

15 תרמילי הל מעוכים

 

ללבבות:

400 גרם לבבות עוף נקיות

4 כפות תבלין חואייג'

מלח ופלפל

2 כפות שמן זית

 

להגשה: עלי תימין

 

אופן ההכנה:

  1. מכינים את האורז: מניחים בסיר את כל המרכיבים ומבשלים על פי הוראות ההכנה של האורז.
  2. מכינים את הלבבות: מערבבים את הלבבות עם החוואייג', המלח והפלפל.
  3. במחבת חמה עם שמן זית צולים את הלבבות במשך כ-5 דקות.
  4. אופן ההגשה: מניחים בצלחת אורז, מעליו את הלבבות הצלויות ולמקשטים בעלי תימין.

 


 

  • רוצים עוד מתכונים בקליק? היכנסו לעמוד שף TV

 


פורסם לראשונה 20/02/2014 09:36

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים