שתף קטע נבחר

מנה מהודרת לכל עת: חזה עוף ביין עם פטריות

חזה עוף משמש אותנו ביום-יום בעיקר להכנת שניצלים מטוגנים - עכשיו אנחנו ממליצים לכם לנסות משהו חדש, לטבול את חזות העוף ביין מתובל בבצל מטוגן ופטריות. תענוג

במקום לטגן את השניצל הטבול בביצה ובפרורי לחם, נסו לאפות אותו ברוטב יין טעים וריחני. היין הוא לבחירתכם - אדום או לבן -  ואפשר גם לבחור בפילה בשר מסוגים שונים. העיקר לאפות בתוך הרוטב. בתיאבון

 

נימוח בפה (צילום: shutterstock) (צילום: shutterstock)
נימוח בפה(צילום: shutterstock)

 

חזה עוף ביין עם פטריות

המרכיבים:

6 חזות עוף, נקיים, פרוסים דק

3 כוסות יין לבן

1 בצל לבן, קצוץ דק

קופסת פטריות פרוסות

מלח, פלפל

 

אופן ההכנה:

  1. מטגנים במחבת את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עוד כדקה, מוסיפים תיבול.
  2. מוזגים לתבנית אפייה את כוסות היין, מניחים את חזות העוף ומפזרים מעל את הבצל והפטריות.
  3. מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש לטמפ' של 180 מעלות במשך כחצי שעה.
  4. מסירים את נייר הכסף, מרטיבים את חזות העוף ברוטב היין שספג את טעמי הבצל והפטריות ואופים עוד כרבע שעה.

 


 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים